MÁRKAFÜGGETLEN
MEGBÍZHATÓ
GYORS
PROFI
bootstrap slider

 
Szárnyaskapu nyitókNyílókapu automatikák kültéri használatra!

Elegáns kialakítás, egyszerű, könnyű használat!

Törhetetlen, időjárásálló műanyag burkolat!

Klasszikus vagy modern kapuknál is alkalmazható!DITEC termékek


OBBI


Nagyfokú biztonságot garantál a 24 V DC törpefeszültségű tápllátás. Eloxált alumíniumburkolat a tengelyen. Csak kis oszlopú kapukhoz alkalmazható. Akkumulátoros tápellátás a hálózati feszültség kimaradása esetén is biztosítja a folyamatos működést. Max 3m-es kapuszárnyig!LUXO

Robusztos és nagymértékben megbízható a fokozott igénybevétellel szemben (3000 N vonóerő a nehéz terhelésű beépítéseknél). A 24 V -os motorral rendelkező változatnál a részleges nyitás, a szabályozható sebesség, a lágy indítás és lágy megállás lehetősége. 3,5-5m kapuszárnyig.FACIL

A műanyag burkolata jó időjárás ellenállású és csinos kinézetet biztosít. A kézi működtetést a mellső oldalán elhelyezett és könnyen hozzáférhető kulcsos kioldó rendszer biztosítja.
A távkioldó rendszerhez és (Facil esetében) a leválasztást jelző mikrokacsoló beszereléséhez előkészítve. Komplett mechanikai végállások (Facilnál). Az Arc 1BH egység a rendkívül nehéz igénybevételhez és a nehéz kapuszárnyakhoz használható. Kimondottan alkalmas széles kapuoszlopokhoz. Tápfeszültség: 230 vagy 24 volt. 3,5-5m-es kapuszárnyig.


Prospektus letöltése Pdf formában itt...>>>


ARC

Önzáró, nagy terhelhetőségű, elektromechanikus automatika, 24 V -os meghajtómotoral, 5 m -es ajtószárnyig.CUBIC

Ideális az építészeti értékkel rendelkező kapuknál. Ez a kapu stílusának és a megjelenésének változása nélkül biztosítja a kapu mozgatását. IIyen módon válik a főleg építészeti, történelmi értékkel bíró elegáns kapuk és bejárati ajtók ideális automatikájává, vagy bárhol, ahol a stílusra, az esztétikai értékre, vagy az eleganciára tekintettel kell lenni. Alkalmazható 3,5m-es kapuszárnyig és akár 600Kg-ig is terhelhető. Van 230V és 24V kivitelben is.


Prospektus letöltése Pdf formában itt...>>>